galleri
tillverkare
 
     Bilden är hämtad från Ballingslövs hemsida

Husprojekt Drömhus bloggar

Att skapa & personifiera sitt hem är som ett heltidsjobb, målsättningen är att uppnå högsta kvalité blandat med vackra tidlösa eller trendiga materialval till bästa pris. På vårat nybygge har vi lagt ner mycket tid & pengar, speciellt i badrummet. I dag är ett av badrummen färdiga & det andra badrummet gör vi  i ordning i samband med färdigställandet av ovanvåningen, förhoppningsvis till hösten.

Jag har bloggat om vårat husbygge i 1&½ år och genom bloggen har jag möjlighet att reflektera bakåt i tiden på hur vi upplevt byggtiden & därigenom likt en dagbok kunna titta tillbaka på mina egna bilder & texter. Bloggandet för mig har också varit en värdefull kanal för att söka inspiration & tips samt även kunna dela med mig detsamma till mina läsare. Det föll mig också naturligt att börja blogga då även att fotografera & skriva tillhör ett av mina starkaste intressen, förutom det älskar jag allt med hus & hem. Inredning för mig handlar om att sätta personlig prägel på sitt hem samt hitta sin egen stil.  

Lanseringen av badrumstrender.se kommer att ge alla som står inför beslutsfattanden av sitt badrum inspiration, värdefulla tips & direktlänkar till aktuella tillverkare, trender, nyheter m.m. Allt samlat på en enda sida!

Mina varma rekommendationer & ett varmt lycka till badrumstrender.se 

Glad Sommar,

Tiina Miettinen

Bloggare / Husprojekt Drömhus http://www.husprojektdromhus.blogspot.com

 

 
    
 
 
 
   

Gästskribenter

 
Här kan du läsa artiklar från våra gästskribenter. Det kan vara en text från en annonsör, en bloggare eller kanske någon som "bara" brinner för badrummet och dess alla läckra detaljer.
 
Badrumstillbehör är vår passion Badrumstillbehör är vår passion

Det säger Leijma AB, en av Badrumstrenders annonsörer.

>> Läs mer
 
Spirellas Trendshow Spirellas Trendshow

Spirella visar trender för badrummet i en läcker inspirationsfilm som ger mersmak...

>> Läs mer
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive