galleri
tillverkare
     
 

Designade handfat, trendigt badrumsporslin och fräcka toaletter.

 
 
Det trendiga badrummet kan variera sin skepnad i oändlighet. Det trendiga är att skapa sin egen stil, en stil som passar just dig. Badrumsporslin som handfat och tvättställ kan fås i olika utförande och färger just för att främja skapandet. Med en enhetlig stil på ditt badrumsporslin skapar du en mjuk enhet där varje del talar samma språk. Det kan exempelvis vara sådant som rundade hörn, som då återkommer i både hadfat, toalettstol och badkar.
Nedan finns ett antal specialutvalda tillverkare av handfat och badrumsporslin som alla har produkter som är något utöver det vanliga.

Fler tillverkare
 
     
 
 


Badrumsporslin som tvättställ och handfat. Borta är den tiden när vitt var den enda tänkbara färgen och strama standardiserade former. Ett handfat i rött eller i form av ett akvarium sätter en extra krydda till ditt badrum. Även om du råkar tycka väldigt mycket om vitt och inte vill ha någon annan färg på ditt badrumsporslin så är det valet av modell på ditt handfat eller din toalettstol som skapar ditt unika badrum.
Skapa det trendiga badrummet på egen hand med hjälp av tillverkare här ovan genom att klicka dig in på deras respektive hemsidor.
 
     
     
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2021 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive