galleri
tillverkare

 
   

Vi på badrumstrender

 
   

Vi som jobbar med Badrumstrender har som absoluta huvudmål att inspirera, informera samt motivera alla er som står i färd med att bygga nytt badrum.

Vi inspirerar genom att alltid försöka ge dig de läckraste bilderna på det senaste inom badrumsvärlden. Det kan handla om allt från den lilla tvålpumpen till det stora bubbelbadkaret.

Vi informerar genom att alltid lägga ut bilder från aktuella tillverkare och vi ger dig alltid kontaktuppgifter till alla leverantörer.

Sist men inte minst, så motiverar vi alla våra läsare genom mängder av härliga artiklar om allt som rör badrum. Det kan vara både stora badrumsprojekt till idéer som visar att små
saker också kan göra stor skillnad.

Vi ger dig som läsare en färdig "godispåse" att smaska ur och dessutom helt kalorifri. Det är bara att låta sig ryckas med av alla bildgallerier, artiklar, nyheter och fantastiska bilder.


Låt dig väl smaka!

 
  
 
 
  
  
 Annonsera på badrumstrender
 
  

Badrumstrender har ett starkt fokus på de mjuka och estetiska värdena i badrummet. Tillsammans med inspirerande redaktionell text kommer sidan att kunna tillgodose besökarens önskan om att alltid kunna hitta information om det som är hett, trendigt och modernt i dagens badrum.

Sidan har ett helt nytt ”tänk” när det gäller annonsering. Ditt företag exponeras i form av redaktionell annonsering tillsammans med effektfulla och talande bilder.

Badrumstrender har en egen redaktion som hjälper dig att arbeta fram ett passande bild- och textmaterial som både framhåller ditt företags unika fördelar och överensstämmer med sidans syfte vad det gäller färg, form och presentation.

 
  
  
 Hör av dig till oss
 
 du når oss alltid oss på Portalen via; info@portalen.se 
  
  
Fakta om Badrumstrender.se 
Ansvarig utgivare av Badrumtrender.se är Portalen Interaktiv AB som även äger och driver den marknadsledande och väletablerade nätsidan Badrumsportalen.se. Portalen Interaktiv AB driver ett flertal nätsajter inom hus och hem och har idag över 245 000 besökare i månaden. 
  
Postadress 
Portalen Interaktiv AB
Kyrkvägen 7 A 444 31 Stenungsund
tfn 0303-679 50 fax 0303-679 55
 
  

 

 
   
 
 
 


   
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive