galleri
tillverkare
 
     Bilden är hämtad från Leijmas hemsida

Badrumstillbehör är vår passion

 

Det säger Leijma AB, en av Badrumstrenders annonsörer. Att passionen är stor kan ha sin förklaring i att företaget sedan starten 1977 har varit ett familjeföretag och där färg, form, inspiration och kvalitet är deras största ledord. Och vem blir inte passionerad av färg och form?

BADRUMSTRENDER ÄR EN VIKTIG MARKNADSFÖRINGSKANAL FÖR LEIJMA

Det menar Heléne Sjöstrand, vd på Leijma AB
– Webbplatsen vänder sig till just den målgruppen som vi efterfrågar, säger Heléne.
Lite mer exklusivt och unikt. Framför allt ökar intresset för detaljer tack vare inspirerande bilder och artiklar, tror Heléne. Vi kan också snabbt och på ett tidigt stadium, få ut våra produktnyheter, vilket är till stor nytta för oss.

 

ARBETAR MED LEDANDE TILLVERKARE

Allt sedan starten 1977 har Leijmas inriktning varit badrumstillbehör och idag är de ensam återförsäljare av Spirella, Kleine Wolke och Möves sortiment i Sverige. 2008 etablerade Leijma sin verksamhet även på danska marknaden genom dotterbolaget Leijma ApS där man idag är ensam återförsäljare av Spirella och Kleine Wolkes sortiment.

TRENDER

Tack vare stabila och trygga leverantörer, som varje år tar fram nya trendriktiga och högkvalitativa kollektioner, kan Leijma alltid erbjuda marknaden det senaste och ligga i framkant vad gäller badrumstrender och badrumstillbehör. Leijma besöker  varje år hemtextilmässan i Frankfurt och de ställer också själva ut på mässorna Formex i Stockholm,  samt Formland i Herning i augusti. 
– Allt för att hålla oss och marknaden uppdaterade, säger Heléne. 

FRAMTIDSPLANER

Leijma är hela tiden öppna för nya produktgrupper som kan tillföra och stärka sortimentet, samtidigt som det gör Leijma till en ännu mer intressant leverantör. Viktigt är dock att alla nya produktgrupper har en direkt eller indirekt anknytning til badet.  E-handeln tror Leijma kommer vara en allt viktigare kanal för att nå marknaden och man ser det som viktigt att ta del av den på ett eller annat sätt.

Bilden är hämtad från Leijmas hemsida

Fakta om Leijma AB
Leijma etablerades 1977 i Torsby Värmland av paret Leif och Margareta Johansson och har allt sedan dess haft samma inriktning. 1983 flyttades företaget från Torsby till Kungälv, vilket gav kortare transporter och en mer central placering.
Idag ägs bolaget fortfarande av familjen Johansson, däremot är Leif och Margareta inte längre operativt verksamma i bolaget. Äldsta dottern Heléne tog över rollen som VD för tre år sedan efter att ha arbetat med försäljning i företaget sedan 1988 och yngsta dottern Christina jobbar med ekonomi. Förutom Heléne och Christina jobbar sju personer till inom Leijma, fyra representanter är ute på fältet och övriga hanterar lager/logistik och administration i Kungälv.

LÄNKAR
Hemtextilmässan i Frankfurt
http://www.messefrankfurt.se/Massor/heimtextil.htm

Formex – Mötesplats för nordisk design
http://www.formex.se/
http://www.formland.dk/

 
    
 
 
 
   

Gästskribenter

 
Här kan du läsa artiklar från våra gästskribenter. Det kan vara en text från en annonsör, en bloggare eller kanske någon som "bara" brinner för badrummet och dess alla läckra detaljer.
 
Spirellas Trendshow Spirellas Trendshow

Spirella visar trender för badrummet i en läcker inspirationsfilm som ger mersmak...

>> Läs mer
 
Husprojekt Drömhus bloggar Husprojekt Drömhus bloggar

Tiina Miettinen som är en flitig bloggare på sin sida Husprojekt Drömhus ger oss sina inredningstankar...

>> Läs mer
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive