galleri
tillverkare
 
    

Hela världens kakel & klinker

Kakel och klinker från Konradssons kakel

Med service och kvalité lockar Konradssons kakel sina kunder till butiken.

Det sägs att Konradssons kakels kunder kommer från hela Sveriges avlånga land; om det beror på den kunniga personalen med sitt härliga kundbemötande eller de ca 100 utställningsmontrarna med massor av inspiration för den som skall renovera eller bygga nytt med hjälp av kakel och klinker vet vi inte, men troligt är nog att det är en kombination av de båda. Dessutom har Konradssons kakels flaggskepp till butik i Mölndal, utanför Göteborg, ett enormt centrallager i Jönköping att luta sig emot, vilket i sin tur gör att deras leveranstider ligger på tre dagar som standard.

Konradssons butik Göteborg

Konradssons kakel grundades redan på 1960-talet och sedan 2007 har ”Göteborgs-butiken” legat i den här otroliga lokalen i Mölndal. Konradssons kakel har kunder från både privatpersoner och hantverkarsegmentet.
Två våningsplan med massor av läckert inredda utställningsmontrar ger gott om inspiration för den som söker idéer och tips på vad man kan göra med Konradssons kakel & klinkerplattor. Personalen vill att alla besökare skall få en positiv upplevelse av sitt besök och det gäller att alltid kunna leva upp till besökarnas förväntningar.

För den som vill ha hjälp med ny badrumsinredning eller kanske några läckra badrumblandare så finns det naturligtvis också hos Konradssons kakel. Några av de produkter du kan hitta hos Konradssons kakel utöver kakel & klinker är badrumsinredningar, armaturer, duschväggar, handdukstorkar och badkar. Du hittar också dusch – och blandarlösningar, golvvärme, fix & fog, designbrunnar, glasblock och bastu samt allt annat du kan tänkas behöva när du bygger nytt eller renoverar med kakel och klinker. Varumärken du kan hitta hos Konradssons kakel är bl.a. Svedbergs, Duravit och Aspen men också Hansgrohe, Devi, Vetro och Tylö.

Mosaik från Konradssons kakel 

Mosaik i badrummet är väldigt populärt. Det blir både effektfullt och stiligt och kombinationerna är otaliga. På bilden har man valt en total enhet med samma utseende på mosaiken på både väggar och golv. Många väljer också att göra en läcker fondvägg i mosaik och sätter enfärgade, matchande kakelplattor på resten av väggarna. Vill man bryta av med en annan färg på golvet så blir det också fantastiskt fint. Alla de där detaljerna är personalen proffs på och när du besöker butiken kommer du att få precis den där aha-upplevelsen som de vill ge dig.

Som info kan nämnas att Konradssons kakel naturligtvis även säljer kakel & klinker för ditt kök, din hall, din tvättstuga eller kanske din gillestuga. Du hittar också klinker för utomhusbruk t ex garageuppfart eller terrass.

Du hittar Konradssons kakel på Jolengatan 21 B, 431 49 Mölndal.

Konradssons kakel i Göteborg har också en egen hemsida som du når via den här länken: http://gbg.konradssons.com/

Varmt välkomna att hitta inspirationen och produkterna för ditt nästa projekt hos Konradssons kakel i Göteborg.

 
    
 
 
 
   

Trendbutiker

 
Här hittar du de trendigaste badrumsbutikerna.
 
Freese & Bruno - en ren känsla Freese & Bruno - en ren känsla

Är du en sådan person som alltid letar efter det där lilla extra och vill ha unika detaljer?

>> Läs mer
 
Vi kan badrum! Vi kan badrum!

Med snart 40 års erfarenhet kan vi på Badrumsspecialisten badrumsbranschen.

>> Läs mer
 
Kakel & klinker med gamla anor Kakel & klinker med gamla anor

På det gamla bruket i Ekeby byggdes grunden till den starka keramiktraditionen i trakten.

>> Läs mer
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive