galleri
tillverkare
 
    

Kakel & klinker med gamla anor

 På det gamla bruket i Ekeby byggdes grunden till den starka keramiktraditionen i trakten. 

Redan 1886 hade man förstått att leran i marken kring Ekeby var något alldeles särskilt. Tillverkningen av keramik och tegel drog igång och till en början var det mestadels tegel och kakelugnar som tillverkades. Företagsnamnet sprids snabbt och blir till välkända och vackra inslag i de svenska hemmen.

Krukor och stengods från Upsala-Ekeby med den välkända UE märkningen har idag blivit eftertraktade dyrgripar för samlare. 1977 lades det gamla bruket ner och inte förrän 1998 skulle de gamla keramiktraditionerna i Uppsala återupplivas igen. Denna gång var det genom det nystartade företaget Ekeby bruk Kök & Bad vilka nu, precis som då, skulle sälja keramikplattor.

 

Med ett grundkoncept av kakel och klinker i ett enormt utbud och med inredning och tillbehör för badrummet från stora, välkända leverantörer har Ekeby bruk lyckats skapa en butik som ger dig en helhetslösning för ditt badrumsprojekt.

 

Med vackra och inspirerande badrumsmiljöer kan du i lugn och ro titta runt på flera läckra badrumsförslag, få tips och idéer om hur just du vill ha det och dessutom få hjälp med varje liten del i det nya badrummet på ett och samma ställe.  
Med hjälp av en proffsig och kunnig personal kan du få hjälp på vägen, allt ifrån hjälp med skisser, planering och idéer till val av produkter för ditt badrum.

 

Hos Ekeby bruk kan du vara säker på att du får den allra bästa hjälpen man kan önska sig och deras starkast lysande ledstjärna är just kompetensen inom företaget. Att alltid kunna svara på dina frågor och att hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna för just ditt badrum är något de strävar efter och jobbar med varje dag.  

Varmt välkommen med dina funderingar och tankar kring allt som rör badrum och kök till Ekeby bruk Kök & Bad. 
Du hittar oss på Ekebyvägen 10 i Uppsala.

 
    
 
 
 
   

Trendbutiker

 
Här hittar du de trendigaste badrumsbutikerna.
 
Freese & Bruno - en ren känsla Freese & Bruno - en ren känsla

Är du en sådan person som alltid letar efter det där lilla extra och vill ha unika detaljer?

>> Läs mer
 
Hela världens kakel & klinker Hela världens kakel & klinker

Med service och kvalité lockar Konradssons sina kunder till butiken.

>> Läs mer
 
Vi kan badrum! Vi kan badrum!

Med snart 40 års erfarenhet kan vi på Badrumsspecialisten badrumsbranschen.

>> Läs mer
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive