galleri
tillverkare
 
    

Höstens nyheter från våra annonsörer

Badrumsserie Svea från Svedbergs

Läckra smakprov på höstens nyheter samlade i en skön artikel som verkligen ger dig lite av varje.

Genom att följa med här på Badrumstrender kan du vara säker på att du inte missar något nytt från badrumsvärlden. Vi försöker hänga med på allt nytt som händer och vi håller oss välunderrättade när det gäller nyheter från våra annonsörer. Läser du våra artiklar så sparar du mycket tid på att du själv slipper leta efter nya produkter, nya badrumsinredningar eller nya läckra badrumstillbehör. Här får du allt sådant presenterat i enda artikel - enkelt och bra för dig och en ren glädje för oss. Håll till godo!

Kakelserien Opera, från Golvabia

Vi börjar med vår golvannonsör Golvabia som visar upp en våtpressad, glaserad keramikplatta som ger härliga reflektioner i badrummet. Plattan har mycket struktur och ger liv åt väggen och med alla höstens färger kan du skapa unika mönster. Serien heter Opera och mäter 12x12 cm. i storlek. Du hittar Golvabias butiker på deras hemsida.

Blandare REXX från Mora armatur

När det gäller blandare och vattenförbrukning så är det ett ständigt pågående arbete bland våra tillverkare, att jobba för snålare blandare och ett miljövänligare sätt att förbruka vatten. Mora Armatur, som är en av våra annonsörer inom området blandare har börjat använda sig av något, som de kallar för ESS – Energisparfunktion, som gör att du genom att köpa en av dessa blandare kan spara upp till 30 % av vattenförbrukningen. Klokt och smart på samma gång. Här syns deras tvättställsblandare i serien Rexx som har en minimalistisk och enkel stil. Perfekt för det moderna badrummet.

Möbelserie Saga från Björbo badrum 

För den som gillar den lantliga stilen i badrummet så är ett badrum från Björbo badrum ett perfekt val. Deras badrumsinredningar bär inspiration från dalarna och hantverk och design är två starka ledord för Björbo badrum. Deras nya serie Saga kan fås i pärlspont eller med ramluckor på fronterna. Handtag och kantlister understryker den lantligt romantiska stilen och till kommoden medföljer ett heltäckande porslinstvättfat. Vill du hellre ha handfatet i mörkgrå granit finns det som tillval. Ytterligare en toppensak med Björbos badrumsserie Saga – den levereras färdigmonterad.

Badrumsserie Delos från Duravit 

Badrumstillverkaren Duravit presenterar här sin minimalistiska och praktiska serie Delos. Delos är designad utav designtrion EOOS. Bänkskivan har en osynlig upphängning vilket ger den ett svävande utseende, inga handtag eller andra störande detaljer, snarare en fantastisk helhet som harmonierar från del till del, till den vackra helheten. Delos finns i både ljust och mörkt utförande.

Glasdusch från INR, serien heter Strandkant. 

INR, som är stora på duschar och duschväggar har skapat en ny serie som de döpt till Strandkanten. Alla motiv på dessa exklusiva duschglas är svartvita strandmotiv från Sverige och perfekta val till ett enfärgat badrum. Samtliga motiv är fotograferade av Mikael Strinnhed och här syns duschglaset Kaveldun med sina svajande strån i vinden.

Läcker musikspegel i serie Viskan, från Aspen badrum 

För alla teknikälskare har Aspen bad kommit med en fantastisk liten uppfinning genom sin musikspegel. Du kan helt enkelt docka din iPhone eller iPod i din spegel och därigenom få din älsklingsmusik direkt i spegelns högtalarfunktion. Ljudanläggningen är framtagen tillsammans med ljudleverantören DLS och dockningsstationen fungerar också som laddare till din enhet. Med hjälp av fjärrkontroll kan du sköta dina musikval och göra din badrumsupplevelse fulländad.

Badrumsinredning Vilan, från DuoBad

En annan av våra badrumsannonsörer är DuoBad, som gjort sig välkända för sina läckra glashandfat från Kosta Boda. Ingen har väl undgått att se det stora glasblocket med den ingjutna guldfisken i, som designats utav Kosta Bodas designer Kjell Engman. Den här gången är det DuoBads badrumsmöbel Vilan som kompletterats av ett handfat kallat Subway 2.0 från Villeroy & Boch. Just nu har DuoBad kampanjpris på just Vilan möbeln med det läckra Subway handfatet och du hittar information om deras återförsäljare på DuoBads hemsida.

Tvättstugeinredning från Vedum

Ytterligare en badrumsannonsörer är Vedum. Vedum är duktiga på badrumsinredningar men har också flera serier som lämpar sig utsökt för tvättstugan. Funktionellt och praktiskt och samtidigt snyggt. Just nu har Vedum tvättstugekampanj som går ut på att alla som köper tvättstugeinredning från Vedum får en blandare på köpet.

Sargmonterad blandarserie Love me, från Svedbergs 

En välkänd badrumstillverkare som varit i branschen länge är Svedbergs. Svedbergs har både badrumsinredningar och blandare och många av er har säkert sett dessa denna läckra blandarserie på olika ställen, både på tv, på nätet och i tidningar. Serien heter Love Me och är en serie vattenfallsblandare med väldigt mycket känsla. Den öppna blandaren där vattnet rinner öppet i kranen är både vackert och effektfullt i badrummet. Det ger en lyxig känsla och den lilla joysticken som sitter som reglage på tvättställsblandaren ger känslan utav framtid och nya moderna styrsätt.

Blandartävling från FM Mattsson

Hos FM Mattsson pågår just nu en helt annan tävling. Alla som köper tvättställsblandaren 9000E II är med och tävlar om en resa till Prag. Om du står i begrepp att köpa ny blandare till ditt badrum, gå då in på FM Mattssons hemsida och se vilka utav deras återförsäljare som deltar i tävlingen och kanske har du chansen att få dig en bonusresa till Prag!

Spirella Badrumstrender 2013 från Leijma 

En av våra stora annonsörer inom området badrumstillbehör är Leijma. De har agenturer för flera välkända europeiska kvalitetsmärken och här är det duschdraperier från Spirella som får symbolisera Badrumstrender 2013. Mycket djurmönster så som orm och leopard är bara ett par exempel på vad Badrumstrender 2013 har att bjuda på. På Leijmas hemsida hittar du uppgifter om var deras läckra badrumstillbehör säljs någonstans.

Beröringsfri blandare från Oras. Modellen heter Vienda. 

Beröringsfritt är väldigt hett just nu. När blandaren dessutom har paketerats i ett stilrent och lyxigt utförande så blir plötsligt tvättstället till ett något supertrendigt och vackert. Här har Oras lyckats med konststycket att ge oss praktisk teknik tillsammans med ett läckert utseende. Modellen heter Vienda och är en av flera delar i samma serie. På Oras hemsida kan du se fler badrumsblandare men också hitta försäljningsställen runt om i landet.

Raindance dusch från Hansgrohe

Hansgrohe och deras Raindance dusch är också ett företag som blivit välkänt och omtyckt. Raindance duschen från Hansgrohe känns härligt lyxig med sin enorma storlek på takduschen och de olika alternativen på vattenstrålarna. Nu har Hangrihe tagit Raindance duschen ett steg längre och gjort det ännu lättare att hitta ditt eget sätt att duscha. Med hjälp av Select knappen byter du strålar, bara genom en enkel knapptryckning. På Hansgrohes hemsida kan du se alla deras blandarserier samt hitta butiker som säljer deras produkter.

Vi hoppas att denna sammanställning från våra annonsörer kan ge dig inspiration till förändring där hemma. Ibland kan små förändringar göra stor skillnad om med hjälp av Badrumstrender är det tänkt att du enkelt skall få tips och idéer som du sedan kan dra nytta utav i ditt eget hem. 

 
    
 
 
 
   

Trender

 
Här ger vi dig inspirerande artiklar med inriktning på design och trend. Här kan du läsa om små och stora trender i badrummet.
 
Ett badrum i naturnära och lugna färger Ett badrum i naturnära och lugna färger

Med båda fötterna på jorden och med inspiration från naturen

>> Läs mer
 
Trendiga badrum våren 2015 Trendiga badrum våren 2015

Mixade färger och metalliska effekter på badrumsporslinet

>> Läs mer
 
Badrumstrender hösten 2014 Badrumstrender hösten 2014

Ett viktigt ord som följer med höstens badrumstrender är Soft

>> Läs mer
 
Badrumstrender våren 2014 Badrumstrender våren 2014

En blekt pastellfärgad vår i ett rosa skimmer

>> Läs mer
 
Badrumstrender hösten 2013 Badrumstrender hösten 2013

Den sterila och avskalade trenden är ett minne blott och nu gäller överdåd, glam och lyxigt skimrande inredningsdetaljer

>> Läs mer
 
Badrumstrender våren 2013 Badrumstrender våren 2013

Ett enda stort färgbad - så skulle man kunna sammanfatta den här våren och dess trendfärger.

>> Läs mer
 
Badrum med lantlig stil Badrum med lantlig stil

Ett lantligt badrum ger en skön känsla för själen.

>> Läs mer
 
Inredning och design för badrummet Inredning och design för badrummet

På Formex mässans bad utställningar fanns det ett starkt fokus på dofter...

>> Läs mer
 
De senaste badrumsinredningarna De senaste badrumsinredningarna

Nyheterna duggar tätt ifrån tillverkarna av badrumsinredningar.

>> Läs mer
 
Stockholm Furniture Fair Stockholm Furniture Fair

En mässa fylld med inredning och möbler för alla dina rum.

>> Läs mer
 
Mer än bara ett badrum Mer än bara ett badrum

Ordet funktionellt har fått en helt ny mening.

>> Läs mer
 
Formex mässan Formex mässan

En hel mässhall med massor av inrednings och design prylar...

>> Läs mer
 
Allt eller inget Allt eller inget

Den avskalade och enkla stilen är något som tilltalar allt fler.

>> Läs mer
 
Designade duschväggar Designade duschväggar

Det är djurmönster, frostade grafiska motiv och sirliga blomrankor.

>> Läs mer
 
Våga vara personlig Våga vara personlig

Bara genom att visa din smak och personlighet kommer du att kunna toppa trendligan.

>> Läs mer
 
En trendspanares bekännelse En trendspanares bekännelse

Egentligen var jag riktigt sugen på att hitta något nytt, något annorlunda och något som verkligen stack ut.

>> Läs mer
 
Svart mosaik i ditt badrum skapar effekter Svart mosaik i ditt badrum skapar effekter

Äntligen har det blivit dags för badrummens storhetstid.

>> Läs mer
 
Ombonade badrum Ombonade badrum

Vi inreder våra badrum så fantastiskt vackert att dörren, dit in, gärna skulle kunna få stå öppen.

>> Läs mer
 
Glasa in ditt badrum Glasa in ditt badrum

Aldrig förr har väl en "gammal" trend blivit så ny och het igen.

>> Läs mer
 
Livfulla badrum Livfulla badrum

Häng på den nya trenden med stora, personliga badrum.

>> Läs mer
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © Portalen Interaktiv AB 2024 | Formgivning Mikar Design | Produktion UpdateIt Interactive